Acest modul te va ajuta în trecerea de la studii, la alegerea carierei, prin identificarea propriului sistem de valori, a influenţelor în carieră, a stilurilor de interacţiune, a abilităţilor proprii şi obiectivelor tale în viaţă. Vei parcurge o serie de activităţi de autocunoaştere care te vor asista în construirea profilului de carieră şi alegerea cariere care ţi se potriveşte.

Acest modul te va ajuta să afli identifici sursele de potenţiale locuri de muncă relevante pentru obiectivele tale de carieră.

Acest modul te va ajuta să dezvolţi strategii pentru gestionarea problemelor care pot apărea în timpul tranziţiei tale de la facultate la viaţa activă.

Acest modul te va ajuta să înveţi strategii pentru a te putea prezenta în mod atractiv în faţa viitorilor angajatori.

Pe parcursul acestui modul vei parcurge câteva conţinuturi legate de competenţele de antreprenoriat pentru a te pregăti să ai un rol proactiv, pentru a prelua iniţiativa în luarea de măsuri creative şi decisive care să schimbe situaţia în bine.

Acest modul te ajută să poți negocia cât mai bine şi să rezolvi o serie de probleme având în vedere negocierea ca întreg şi nu doar o anumită tehnică.

Acest modul te va ajuta să gestionezi stresul de la locul de muncă.

Acest modul te va ajuta să cunoşti şi să recunoşti principalele elemente ale culturii organizaţionale de care trebuie să ţii seama atunci când faci parte dintr-un mediu de lucru.